OnStar: Το μπλε κουμπάκι που σώζει ζωές

Ο προσωπικός σύμβουλος της Opel βρίσκεται δίπλα στους οδηγούς 24 ώρες το 24ωρο

  • -
  • -

Εδώ και 18 μήνες κυκλοφορούν αυτοκίνητα Opel με το σύστημα OnStar. Σήμερα, ένα στα δύο νέα Opel που πωλούνται στην Ευρώπη το φέρουν στον εξοπλισμό τους. Από το καλοκαίρι του 2015, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Opel OnStar έχει λάβει πάνω από 21.000 κλήσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ έχουν καταγραφεί πάνω από εννέα εκατομμύρια διαδράσεις, περίπου οι μισές από τις οποίες μέσω smartphones και myOpelApp.

Το σύστημα προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας περιλαμβάνει Αυτόματη Απόκριση σε Σύγκρουση όλο το 24ωρο (Automatic Crash Response), Διάγνωση Οχήματος (Vehicle Diagnostics), Υποστήριξη Κλεμμένου Οχήματος (Stolen Vehicle Assistance) και Wi-Fi Hotspot για εξαιρετική συνδεσιμότητα. Πλέον οι συνδρομητές Opel OnStar θα έχουν στη διάθεσή τους και άλλες υπηρεσίες, όπως κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο ή ανεύρεση χώρου στάθμευσης. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, η Opel προγραμματίζει να προσφέρει το OnStar σε 33 χώρες σε όλη την Ευρώπη και σε 23 γλώσσες.

«Οι νέες υπηρεσίες του Opel OnStar, όπως κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο και ανεύρεση χώρου στάθμευσης, απλά σημαίνουν καλύτερη ποιότητα ζωής κατά τη διάρκεια της οδήγησης» δήλωσε η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Opel, Tina Muller: «το μόνο που χρειάζεται είναι το πάτημα ενός κουμπιού και στη συνέχεια ένας σύμβουλος OnStar απαντά στον πελάτη. Όχι κάποιος υπολογιστής αλλά πραγματικός άνθρωπος – αυτό ονομάζουμε εμείς στην Opel προσωπική εξυπηρέτηση».

Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμες όλες οι υπηρεσίες εκτός του Wi-Fi Hotspot, το οποίο θα είναι διαθέσιμο προσεχώς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...