Πώς να χρησιμοποιείτε τα συστήματα πολυμέσων της Opel (vid)

Η γερμανική μάρκα επεξηγεί όλες τις λειτουργίες μέσω αναλυτικών video

  • -
  • -

Γιατί να ξεφυλλίζετε ένα πολυσέλιδο εγχειρίδιο, τη στιγμή που η εικόνα μπορεί να εξηγήσει κάθε λεπτομέρεια; Η Opel έχει αναρτήσει μία σειρά εκπαιδευτικών video, τα λεγόμενα tutorials, για τα συστήματα πολυμέσων Navi 900 IntelliLink και R 4.0 IntelliLink.

Τα σύντομα video, με αφήγηση στα ελληνικά, επεξηγούν τον τρόπο εξατομίκευσης του συστήματος και τη χρήση λειτουργιών όπως η πλοήγηση, η σύνδεση του τηλεφώνου και ο φωνητικός έλεγχος.

Για παράδειγμα, το tutorial του Navi 900 IntelliLink καθοδηγεί τους χρήστες πώς να εισάγουν έναν προορισμό μέσω της διεύθυνσης ή ενός σημείου ενδιαφέροντος, αλλά και ένα πρόσθετο σημείο αναφοράς όπως σταθμός ανεφοδιασμού, κατά τη διάρκεια καθοδήγησης μιας διαδρομής.

«Τα Video tutorials προσφέρουν απλές απαντήσεις σε ερωτήσεις καθημερινότητας. Το μέσον είναι ιδανικό για την εξήγηση τεχνολογιών όπως τα συστήματα infotainment,» σχολίασε ο Dr. David Voss, Manager Product Experience. «Η ευρεία απήχηση των tutorials σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών ταιριάζει άριστα με τη μάρκα Opel, που φημίζεται για τον εκδημοκρατισμό της τεχνολογίας».

Εκτός από την ανάλυση των διαφόρων λειτουργιών, η σειρά “That’s How it Works” περιλαμβάνει ένα tutorial για την εξατομίκευση του συστήματος, Navi 900 IntelliLink. Αποθηκεύοντας στοιχεία όπως μουσικές λίστες, επαφές και διευθύνσεις στα Αγαπημένα, μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, να καλείτε συχνές επαφές και να καθοδηγείστε σε δημοφιλείς προορισμούς με ένα άγγιγμα στην έγχρωμη οθόνη οκτώ ιντσών.

Τα “That’s How it Works” tutorials μπορείτε να τα βρείτε στα Ελληνικά στο κανάλι της Opel στο youtube.com.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...