Ψάχνεις pickup πρώην Προέδρου της Αμερικής;

Εάν μάθετε όμως ποιανού Προέδρου είναι ίσως να μην θέλετε να το αποκτήσετε

  • -
  • -

Αν βρίσκεσαι στην Αμερική και ψάχνεις να αγοράσεις ένα pickup για προσωπική σου χρήση, αλλά θέλεις να έχει κάποια αξία, τότε θα επιλέξεις το Ford F-150 που δημοπρατείται από την Barrett-Jackson. Αν βέβαια μάθετε ότι ο πρώην κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου ήταν ο George W. Bush, ίσως να μην εκτιμήσετε τη μοναδικότητα του pickup.

Ο 43ος Πρόεδρος της Αμερικής, George W Bush, απέκτησε το θηριώδες pickup αμέσως μετά από τη θητεία του. Συγκεκριμένα, από το 2009 ο Bush αγόρασε το Ford F-150 King Ranch Super Crew, το οποίο εφοδιάζεται με έναν V8 5.4 κινητήρα με 320 ίππους και 530 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 4 σχέσεων και με το σύστημα τετρακίνησης της φίρμας. Το εσωτερικό έχει την κλασική αμερικάνικη φιλοσοφία και το σαλόνι είναι ντυμένο με δέρμα.

Η εκτιμώμενη τιμή δεν έχει ανακοινωθεί από την εταιρεία που ανέλαβε τη δημοπρασία, αλλά το αυτοκίνητο θα παραδοθεί στον νέο κάτοχο με χαρτιά που επισφραγίζουν την γνησιότητα του πρώην ιδιοκτήτη. Τέλος, τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικά ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...