Ο Trump «διώχνει» τα ιταλικά supercar του

Τώρα είναι η σειρά της Ferrari του

  • -
  • -

Στους πλούσιους ανθρώπους αρέσει να αγοράζουν ακριβά πράγματα, όπως Ferrari και προσωπικές λιμουζίνες. Ένας από αυτούς είναι και ο Donald Trump, ο οποίος –τουλάχιστον- πριν γίνει Πρόεδρος της Αμερικής είχε επενδύσει σε ξεχωριστά αυτοκίνητα.

Ένα από αυτά είναι και η Ferrari F430 F1 του 2007, την οποία είχε αγοράσει καινούργια και πρόκειται να βγάλει στο «σφυρί» την 1η Απριλίου. Το πιθανότερο είναι να είναι αλήθεια και δεν πρόκειται για μια πρωταπριλιάτικη φάρσα. Η Auction America ανακοίνωσε ότι υπολογίζεται να φτάσει από 250.000 έως και 350.000 δολάρια (332.000 ευρώ).

Αν ενδιαφέρεστε για την εν λόγω Ferrari, τότε να σας πούμε ότι κάτω από το καπό υπάρχει ο V8 ατμοσφαιρικός 4,3 κινητήρας των 490 ίππων και η ροπή μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, αφού περάσει πρώτα από το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων με τις αλλαγές ταχυτήτων να γίνονται από τα paddles.Το ιταλικό μοντέλο έχει διανύσει σχεδόν 10.000 χιλιόμετρα στο οδόστρωμα.

Πριν λίγο καιρό έβγαλε σε πλειστηριασμό τη Lamborghini Diablo του, τώρα τη Ferrari F430 F1. Μήπως αρχίζει και «διώχνει» τα ιταλικά μοντέλα και να κρατήσει μόνο αμερικάνικα;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...