Πλήρωσε τη βενζίνη χωρίς μετρητά ή κάρτα (vid)

Η Jaguar συνεργάζεται με τη Shell για την πληρωμή καυσίμων μέσω του συστήματος πολυμέσων του αυτοκινήτου

  • -
  • -

Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούμε μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την επίσκεψη σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων. Η Jaguar παρουσιάζει έναν τρίτο τρόπο, πιο εύκολο και πιο γρήγορο. Σε συνεργασία με τη Shell, η βρετανική μάρκα λανσάρει το σύστημα αγοράς καυσίμου μέσα από το αυτοκίνητο. Θα είναι διαθέσιμο αρχικά στα μοντέλα XE, XF, F-PACE και στη Μ. Βρετανία. Μελλοντικά θα εφαρμοστεί σε όλη τη γκάμα των Jaguar, Land Rover αλλά και σε άλλες χώρες.

Ο οδηγός χρειάζεται να κατεβάσει την ειδική εφαρμογή της Shell στο κινητό του και να το συνδέσει με το σύστημα πολυμέσων. Μόλις εισέλθει στο πρατήριο της Shell, του ζητείται να εισαγάγει τον πενταψήφιο κωδικό ασφαλείας, τον τρόπο πληρωμής (PayPal, Apple Pay ή Android Pay) και να επιλέξει τον αριθμό της αντλίας. Αφού βάλει την ποσότητα του καυσίμου, τότε εμφανίζεται στην οθόνη η ηλεκτρονική απόδειξη. Η απόδειξη αποστέλλεται και στο email του οδηγού, προκειμένου να την αποθηκεύσει.

Το όφελος για τον οδηγό δεν είναι μόνο σε χρόνο (γλιτώνει την ουρά στο ταμείο του πρατηρίου) αλλά και σε ασφάλεια, καθώς π.χ. δεν αφήνει χωρίς επιτήρηση το αυτοκίνητο ή τα παιδιά που τυχόν βρίσκονται μέσα σε αυτό.

Η Jaguar Land Rover σκοπεύει να επεκτείνει την εφαρμογή του τρόπου πληρωμής και για χώρους στάθμευσης ή drive-in εστιατόρια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...