Το Range Rover επιταχύνει σε όλα τα εδάφη (video)

Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο που αναδεικνύει τη δύναμη και την πρόσφυση που έχει το κορυφαίο Range Rover Sport SVR

  • -
  • -

Ένα τεράστιο SUV βάρους πάνω από δύο τόνους μας δείχνει πόσο εντυπωσιακά επιταχύνει από στάση μέχρι τα 100 km/h σε περίπου 5 sec, σε όλα τα εδάφη. Συνήθως οι μετρήσεις επιτάχυνσης αφορούν διαδικασίες που γίνονται σε καθαρή άσφαλτο, αλλά το Range Rover Sport SVR ανατρέπει τα τετριμμένα και μας δείχνει πως ικανό είναι σε κάθε είδος επιφάνειας.

Έτσι, εκεί όπου άλλα οχήματα θα έμεναν ακίνητα, το κορυφαίο SUV της βρετανικής φίρμας επιταχύνει με δύναμη σημειώνοντας εξαιρετικούς χρόνους. Πιο συγκεκριμένα θα δείτε το αυτοκίνητο να εκτελεί τη διαδικασία επιτάχυνσης σε άσφαλτο χρησιμοποιώντας το Dynamic mode, με χρόνο 4,7 sec. Σε γρασίδι με Grass, Gravel and Snow mode και χρόνο 5,5 sec.

Με το ίδιο mode επιχειρεί σε χώμα σημειώνοντας χρόνο 5,3 sec, ενώ ακόμα και σε χιόνι τα καταφέρνει εντυπωσιακά αφού χρειάζεται 11,3 sec, περίπου όσο ένα μικρομεσαίο σε ιδανικές συνθήκες με στεγνή άσφαλτο. Στη λάσπη χρειάζεται 6,5 sec και στην άμμο 5,5 sec με mode το αναμενόμενο Sand. Φυσικά εκτός από το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης τα εύσημα πάνε και στον θηριώδη V8 κινητήρα με τους 550 ίππους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το Range Rover SVR στην πίστα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...