Ford GT: Μοναδική εμπειρία από την πρώτη στιγμή

Η Ford δημιούργησε ένα μοναδικό σπορ αυτοκίνητο και κάνει την εμπειρία του συναρπαστική πριν ακόμα το παραγγείλετε

  • -
  • -

Ένα ιδιαίτερο κιτ παραγγελίας δημιούργησε η Ford για το νέο GT, το οποίο στέλνει στους πελάτες της πριν την παραγγελία του μοντέλου. Αυτό περιέχει όλα τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα για να τα συνδυάσετε σύμφωνα με τις ανάγκες και τα γούστα της συναρμολογώντας σε μικρογραφία το μοντέλο επιδόσεων που θέλετε να παραλάβετε.

Το «έξυπνο» κιτ περιλαμβάνει όλους τους χρωματισμούς του αμαξώματος, τις έξι διαφορετικής σχεδίασης ζάντες που συνδυάζονται με το αυτοκίνητο, τις επενδύσεις του εσωτερικού, αλλά και διακοσμητικές λωρίδες που θα του χαρίσουν ακόμα πιο ξεχωριστή εμφάνιση.



«Το κιτ παραγγελίας του Ford GT είναι ένα κρίσιμο κομμάτι στη διαδικασία αγοράς» δήλωσε ο Henry Ford III, global marketing manager, της Ford Performance. «Το υψηλής ποιότητας κιτ είναι ένα πρακτικό εργαλείο για πελάτες του Ford GT που αναβαθμίζει την εμπειρία παραγγελίας. Αυθεντικά χρώματα, φινιρίσματα και υλικά συνθέτουν έναν οικείο και απτό τρόπο εξατομίκευσης για τη διαμόρφωση του μοναδικού υπεραυτοκινήτου».

Η θήκη του κιτ παραγγελίας περιλαμβάνει ένα ειδικό χώρο κοντά στη λαβή, όπου οι ιδιοκτήτες μπορούν να τοποθετήσουν τον αριθμό πλαισίου VIN του δικού τους Ford GT. Μόλις η παραγγελία κάθε νέου Ford GT οριστικοποιηθεί και το όχημα λάβει αριθμό πλαισίου, δημιουργείται μία μικρή πινακίδα και αποστέλλεται σε κάθε νέο ιδιοκτήτη.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...