Καρατέκα σταματάει κλέφτη που τρέχει με scooter (vid)

Με εντυπωσιακό στιλ που θύμισε Chuck Norris, το θύμα κλοπής έγινε θύτης ξαπλώνοντας κάτω από το scooter του τον… πονηρό που του πήρε το κινητό

  • -
  • -

Όταν σου πάρουν παρά τη θέλησή σου κάτι σίγουρα αντιδράς άσχημα. Αλλά για να κάνεις κάτι ανάλογο με αυτό που βλέπουμε στο βίντεο θα πρέπει να έχεις θάρρος και αναμφίβολα ικανότητες. Τώρα γιατί να πάρεις το νόμο στα χέρια σου είναι μια άλλη κουβέντα που ίσως θα μπορούσε να συμμετέχει και ο ίδιος ο καρατέκα, αλλά σε πιο ήρεμη κατάσταση και όταν δεν θα του έχουν κλέψει το κινητό.

Αν προσέξετε στην αρχή του βίντεο ο αναβάτης του scooter πλησιάζει ένα φορτηγό και αρπάζει κάτι από το εσωτερικό του. Αφού το πήρε έκανε ένα κύκλο για να φύγει, αλλά για «κακή του τύχη» έπεσε πάνω στον άνθρωπο που πριν λίγο είχε ληστέψει.

Έναν άνθρωπο γνώστη πολεμικών τεχνών με αρκετό θάρρος και θυμό, αλλά αναμφίβολα και εκπληκτικές αθλητικές ικανότητες που του επιτρέπουν να πετάξει πάνω από το scooter και να προσγειωθεί πάνω στον κλέφτη, αποδίδοντας δικαιοσύνη σύμφωνα με το νόμο… του Chuck Norris.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...