Citroën C3: Αυτοκίνητο Του 2017!

Το νέο Citroën C3 κέρδισε με το καλημέρα κοινό και ειδικούς, κατακτώντας μάλιστα τον τίτλο “Αυτοκίνητο Του 2017 στην Ελλάδα”, χάρη στο ξεχωριστό του ντιζάιν, την προηγμένη τεχνολογία, την απαράμιλλη άνεση και τις δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει

  • -
  • -
με μια ματιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ C3

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ C3

ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ TEST DRIVE

Το νέο Citroen C3 έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στην Πόλη του Φωτός τον Σεπτέμβριο και μόλις ένα μήνα μετά, έκανε δυναμικό ντεμπούτο στην ελληνική αγορά. Το γαλλικό σουπερμίνι κέρδισε αμέσως το αγοραστικό κοινό και τους ειδικούς εστιάζοντας σε τέσσερις βασικές αξίες με στόχο την κορυφή της κατηγορίας: Σχεδίαση, Εξατομίκευση, Άνεση και Τεχνολογία. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν που κατέκτησε τον τίτλο “Αυτοκίνητο Του 2017 ”. Είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης 1.2 PureTech με 82 και 110 ίππους (Turbo) και diesel 1.6 BlueHDi με 75 και 100 ίππους, και σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, LIVE, FEEL και SHINE. Η άψογη οδική του συμπεριφορά, τα στιλάτα και πρακτικά Airbumps®, το άνετο εσωτερικό του, τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού και η ConnectedCam Citroën™, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό. Ας δούμε πιο αναλυτικά τα στοιχεία άνεσης, σχεδίασης, εξατομίκευσης και τεχνολογίας που καθιστούν το νέο Citroën C3 πρωταγωνιστή για το 2017.

 

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Το νέο Citroën C3 το ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Τα λεπτά φώτα ημέρας εμπρός, το εμπνευσμένο από το DS3 πίσω μέρος, τα μαύρα προστατευτικά σε φτερά και μασπιέ και τα airbumps χαμηλά στις πόρτες που προσδίδουν τον crossover αέρα του C4 Cactus, χαρίζουν κομψότητα και δυναμισμό στο γαλλικό σουπερμίνι. Χαρακτηριστική είναι και η μαύρη λωρίδα ψηλά στην τρίτη κολόνα, στις εκδόσεις με διχρωμία. Η ίδια φρεσκάδα συνεχίζεται και στο μοντέρνο εσωτερικό, όπου κυριαρχούν οι ευχάριστοι συνδυασμοί χρωμάτων και υλικών.




ΑΝΕΣΗ

Με τον όρο Advanced Comfort, η Citroën υπόσχεται απαράμιλλη άνεση σε όλα τα επίπεδα, από τους μεγάλους χώρους και τα άνετα καθίσματα, μέχρι την ποιότητα κύλισης. Ένα από τα δυνατά σημεία του νέου C3 είναι η ρύθμιση της ανάρτησης. Απορροφά σαν μαγικό χαλί τις ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα είναι όσο σφικτή χρειάζεται για να μην επιτρέπει στο αμάξωμα να γέρνει αισθητά στις στροφές. Το αποτέλεσμα είναι άνεση που παραπέμπει στην τρανή παράδοση της Citroen στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά και άριστη οδική συμπεριφορά που εμπνέει εμπιστοσύνη σε κάθε είδους διαδρομή.




ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το νέο C3 διαθέτει στάνταρ συστήματα που αναβαθμίζουν την οδική ασφάλεια, όπως η προειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας (AFIL), η αυτόματη προσαρμογή ταχύτητας (Intelligent Speed Adaption), η ειδοποίηση ξεκούρασης του οδηγού (Coffee Break Alert) και η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας (Speed Limit Information). Επιπλέον, εξοπλίζεται με 3D σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας και ενσωματωμένη κάμερα Connected Cam, με την οποία μπορείς να τραβάς φωτογραφίες ή βίντεο από τη διαδρομή σου και να τα ανεβάζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω εφαρμογής στο κινητό.




ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Πέρα από το μοναδικό στιλ που έχει εξωτερικά το C3, η Citroen δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού των εννέα βασικών χρωματισμών με τρεις επιπλέον χρωματικές επιλογές για την οροφή, για όσους αρέσκονται στη διχρωμία, με τις επιλογές να φτάνουν τις 36 συνολικά. Για το εσωτερικό υπάρχουν διαθέσιμα 4 πακέτα: το βασικό με γκρι απόχρωση, το Urban Red, το Metropolitan Grey και το Hype Colorado με πινελιές σε μπεζ-καφέ. Έτσι, ο καθένας μπορεί να προσαρμόσει το C3 στα προσωπικά του γούστα, τόσο εξωτερικά όσο και στην καμπίνα.

VIDEOS

Citroen C3 2016 cool

Citroen C3 - Design 2017

Citroen C3 - Advanced Comfort 2017

Citroen C3 - ConnectedCAM 2017

Citroen C3 - Customization 2017

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...