Άλλαξε το αμάξι σου με ένα Tesla, για μια εβδομάδα

Το πρόγραμμα "Drive to Believe" σου δίνει μια πολύ καλή γεύση από το μέλλον

  • -
  • -

Η «φρενίτιδα» με τα μοντέλα της Tesla είναι γνωστή σε πολλά μέρη του κόσμου και κυρίως σε χώρες όπως τη Νορβηγία, τη Δανία και την Ολλανδία. Ωστόσο, η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία έχει σκοπό να επεκταθεί και σε περισσότερα γεωγραφικά μήκη και πλάτη της γης, όπως για παράδειγμα στην αγορά της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Αγγλίας.
Αρχικά θα πρέπει κάποιος να «ζήσει» το αυτοκίνητο και δη το ηλεκτρικό Tesla Model S, για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται, να πάρει μια γεύση από την οδηγική εμπειρία που μπορεί να σου προσφέρει και την ευκολία που σου χαρίζει. Η εταιρεία με έδρα την California βασίστηκε σε αυτή τη λογική, γι’αυτό και λανσάρει το πρόγραμμα «Drive to Believe», προσφέροντας σε υποψήφιους αγοραστές να αφήσουν το αυτοκίνητό τους για μία εβδομάδα και να παραλάβουν ένα νέο Model S. Το εν λόγω πρόγραμμα αφορά συγκεκριμένες αγορές της Ευρώπης, ενώ θα προσφέρεται μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2016 μέσω της ιστοσελίδας.

Η Tesla δεν πιστεύει στις παραδοσιακές διαφημίσεις, γι’ αυτό και καταφεύγει σε αυτή την στρατηγική με το «Drive to Believe» για να αυξήσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των προϊόντων της και σε αρκετές χώρες της Ευρώπης λίγο πριν το λανσάρισμα του Model 3 και τις φήμες του δεύτερου μεγάλου εργοστασίου που ετοιμάζει. Τέλος, η Tesla έχει κάθε δικαίωμα να αναπαράγει βίντεο και υλικό που δημιουργήθηκε από τους υποψήφιους αγοραστές κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους με το ηλεκτρικό μοντέλο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...