5 αυτοκίνητα του Donald Trump

Δισεκατομμυριούχος και τώρα... Πρόεδρος της Αμερικής

  • -
  • -

O Donald Trump είναι πολλά πράγματα! Είναι δισεκατομμυριούχος, κτηματομεσίτης, ηθοποιός, πρώην ιδιοκτήτης USFL και πρόσφατα κατάφερε να μπει στον Λευκό Οίκο ως Πρόεδρος της Αμερικής. Το όνομά του ακούστηκε πολλές φορές μέσα στα προηγούμενα 40 χρόνια με τη συνοδεία αρνητικών σχολίων. Παρόλ’ αυτά, ο πλανητάρχης δεν απογοητεύεται γιατί όπως γράφει και σε ένα από τα βιβλία του «αν κάποιος σε χτυπήσει, κυνήγησέ τον όσο πιο δυνατά και βίαια μπορείς». Είναι πολύ πιθανό να τους έχει ήδη κυνηγήσει όλους όσοι έριξαν "λάσπη" στο όνομά του. Επίσης, ο πάμπλουτος κύριος έχει αρκετές αδυναμίες, όπως είναι η έλξη που νιώθει για το αντίθετο φύλο και τα αυτοκίνητα. Για το πρώτο μπορούμε να κρίνουμε τα καλά του γούστα από την επιλογή της σύζυγό του, Melania, αλλά για το δεύτερο δείτε τα παρακάτω τετράτροχα που διάλεξε να έχει στο γκαράζ του μέσα στα προηγούμενα χρόνια:

1.Mercedes-Benz SLR McLaren 2003
H SLR παρουσιάστηκε το 2003 αντιπροσωπεύοντας την επιστροφή της γερμανικής εταιρείας στην  κατηγορία των supercar, μετά το θρυλικό 300SL της δεκαετίας του 50. Η τιμή του έφτανε σχεδόν τα 455.000 δολάρια, κάτι που για πολλούς ήταν απαγορευτικό. Ωστόσο, ο Trump έκανε τη διαφορά και αγόρασε το υπεραυτοκίνητο της Mercedes-Benz το 2005.

2.Rolls-Royce Silver Cloud
Ο Donald Trump αγαπάει τα πανάκριβα αυτοκίνητα και τι είναι πιο ακριβό από μια Rolls-Royce; Μια παλιά Rolls-Royce. Ένα από τα πρώτα του αυτοκίνητα ήταν η Silver Cloud του 1956.

3.Rolls-Royce Phantom
Ως λάτρης της φίρμας, δεν είναι περίεργο που είδαμε τον Trump πίσω από το τιμόνι μιας νέας Rolls-Royce Phantom. Η τιμή της ξεκινάει από περίπου 500.000 δολάρια, αλλά επειδή μιλάμε για έναν πλούσιο άνθρωπο, σίγουρα ο παραπάνω αριθμός θα διπλασιάστηκε μέχρι να φτάσει στο ταμείο.

4.Lamborghini Diablo VT Roadster
H Lamborghini Diablo παρουσιάστηκε το 1990 και συνέχισε την ιστορία της Countach. O Trump αγόρασε την μπλε VT (Viscious Traction), την οποία και «μάρκαρε» με το όνομά του. Το ιταλικό δημιούργημα βγήκε πρόσφατα στο σφυρί και η τιμή του έφτασε τα 460.000 δολάρια

5.Προεδρική λιμουζίνα
Δεν χρειάζεται να αγοράσει πλέον αυτοκίνητο, μιας και η προεδρική λιμουζίνα είναι αυτή που θα τον πηγαίνει όπου αυτός επιθυμεί. Ο νέος πρόεδρος της Αμερικής, ο Donald Trump, έχει αναλαμβάνει τα καθήκοντά του και ελπίζουμε να πάρει τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον των  Η.Π.Α.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...