Τρία χρόνια ηλεκτρικά μοντέλα BMW i

100.000 ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα της υπομάρκας “i” πούλησε σε τρία χρόνια η BMW

  • -
  • -

Με πολύ δουλειά η BMW κατάφερε να πετύχει να εδραιώσει την υπομάρκα της με το γράμμα “I” που περιλαμβάνει μοντέλα με ηλεκτρική τεχνολογία, εκπληρώνοντας έτσι τις υψηλές φιλοδοξίες που είχε εξαρχής. Σήμερα, τρία χρόνια μετά ο απολογισμός των πωλήσεων για την BMW είναι 100.000 αυτοκίνητα με ηλεκτρική ενέργεια και Plg-In Hybrid τεχνολογία.

«Η BMW i παραμένει η αιχμή του δόρατος για εμάς στον τομέα της καινοτομίας και θα εξακολουθήσει να ανοίγει το δρόμο στο BMW Group για επαναστατικές τεχνολογίες», δήλωσε ο Πρόεδρος Δ.Σ. της BMW AG, Harald Kruger. «Ως προς τα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, έχουμε ήδη καταφέρει να μεταφέρουμε αυτή την τεχνολογία στο δρόμο. Το επόμενο βήμα μας σε τεχνολογική πρόοδο ακούει στο όνομα αυτοματοποιημένη οδήγηση, όπου το BMW iNEXT θα γίνει νέο σημείο αναφοράς».

Η γκάμα των μοντέλων BMW i μετρά επτά μοντέλα, μεταξύ αυτών το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο μηδενικών ρύπων i3 και τα Plug-In Hybrid. Η λίστα αναμένεται να μεγαλώσει, καθώς το MINI Clubman Plug-In Hybrid θα ενσωματωθεί στη γκάμα μέσα στο 2017, ακολουθώντας το BMW i8 Roadster. Λίγο αργότερα, μέσα στο 2019 αναμένεται να ακολουθήσει ένα αμιγώς ηλεκτρικό MINI καθώς και το BMW X3 EV το 2020.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...