Τα νέα πλάνα της Volvo για το S90

Η Volvo μεταφέρει την παραγωγή του S90 από την Ευρώπη στην Κίνα και παρουσιάσει μια κορυφαία έκδοση Excellence

  • -
  • -

Μέχρι σήμερα η κατασκευή του S90 γίνει στην πατρίδα του στην Torslanda της Σουηδίας, αλλά αυτό σύντομα αναμένεται να αλλάξει, αφού θα μεταφερθεί στο Daqing της Κίνας από όπου το πολυτελές μοντέλο της σουηδικής φίρμας θα εξάγεται σε όλο τον κόσμο.

Στη γκάμα του Volvo S90 επιπλέον θα προστεθεί μια κορυφαία έκδοση Excellence που θα έχει πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και οθόνη αφής για τους πίσω επιβάτες, υποπόδιο στη θέση του εμπρός καθίσματος με αποθηκευτικό χώρο, κρυστάλλινα ποτήρια για τα ποτά, πτυσσόμενο τραπεζάκι και φυσικά όλες τις δυνατότητες σύνδεσης.

Το Volvo S90 Excellence βασίζεται στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο που διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας. Θα διατίθεται με κλιματιζόμενες ποτηροθήκες, πανοραμική οροφή και ρυθμιζόμενα υποπόδια. Η συγκεκριμένη πλούσια έκδοση θα συνδυάζεται με τον T8 Plug-In Hybrid διπλό κινητήρα. Φυσικά σε κάθε περίπτωση οι εκδόσεις του Volvo S90 διακρίνονται για τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας που περιλαμβάνονται στον βασικό τους εξοπλισμό. Η επίσημη παρουσίαση της νέας έκδοσης θα γίνει αυτό τον μήνα στο Guangzhou Motor Show.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...