5 highlights του νέου Renault Megane

Το μικρομεσαίο γαλλικό μοντέλο "παίζει" δυνατά στην κατηγορία του

  • -
  • -

Το νέο Renault Megane που παρουσιάζεται και στην Έκθεση Αυτοκινήτου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016 αυτές τις μέρες αποτελεί τη νέα πρόταση στη μικρομεσαία κατηγορία από τη γαλλική εταιρεία. Παρακάτω δείτε 5 λόγους που το νέο Megane ξεχωρίζει:

1.Κανένα Megane μέχρι σήμερα δεν είχε τόσο προχωρημένη σχεδιαστική προσέγγιση, όσο η τελευταία γενιά. Το γαλλικό μικρομεσαίο έχει ένα πιο επιθετικό look και σπορ χαρακτήρα σε σχέση με όλες τις προηγούμενες γενιές. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχασε από τον χαρακτήρα του, αντιθέτως ενίσχυσε σημαντικά σημεία στο παρουσιαστικό του, όπως είναι η γρίλια και το λογότυπο στη μάσκα.

2.Το εσωτερικό του Megane είναι ένα μέρος που χαίρεσαι να κάθεσαι. Σε ενδιαφέρει το αυτοκίνητο να μην είναι ένα απλό εργαλείο, αλλά να ζεις μαζί του ευχάριστα. Τεχνολογικά αναβαθμισμένο και με καλύτερης ποιότητας υλικά, το νέο Megane δεν έχει να ζηλέψει κάτι από την premium κατηγορία.

3.Το σύστημα 4CONTROL στρίβει και τους πίσω τροχούς, υπολογίζοντας τη γωνία του τιμονιού 100 φορές το δευτερόλεπτο. Συνεπώς, με ταχύτητες πάνω από 80 km/h, οι τροχοί του πίσω άξονα στρίβουν με την ίδια φορά των εμπρός, προσφέροντας αυξημένη σταθερότητα και αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου.

4.Το νέο Megane κρατάει επαφή με τον χρήστη μέσω του συστήματος MULTI-SENSE, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει τη ρύθμιση με την οποία επιθυμεί να κινηθεί, όπως για παράδειγμα το Neutral, το Comfort, το Eco, Sport Mode.

5.Με το που καθίσει κανείς στο εσωτερικό του, το βλέμμα απορροφάται από την φωτεινότητα της οθόνης που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα. Η 8,7 ιντσών οθόνη αφής είναι ο διαύλος επικοινωνίας τόσο των ρυθμίσεων του αυτοκινήτου, όσο και για τη ψυχαγωγία και την άνεση των επιβατών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...