Νέο εργοστάσιο κινητήρων για την Opel

Η Opel Εγκαινίασε Νέο Εργαστήριο Σχεδιασμού Παγκόσμιων Κινητήριων Μονάδων

  • -
  • -

Πρόκειται για ένα επταώροφο κτίριο δοκιμών και εξέλιξης για τα συστήματα κινητήρων του μέλλοντος. Η επένδυση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Russelsheim αγγίζει τα 210 εκατομμύρια ευρώ. Δύο μόλις χρόνια μετά την τελετή θεμελίωσης, το νέο, υπερσύγχρονο Εργαστήριο Σχεδιασμού Παγκόσμιων Κινητήριων Μονάδων (Global Propulsion Systems Laboratory) στην έδρα της Opel στο Russelsheim είναι έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του. Ο Volker Bouffier, Πρωθυπουργός της Έσσης, παρέστη στην τελετή των εγκαινίων και είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στο εντυπωσιακό κτιριακό συγκρότημα.

Περισσότεροι από 800 μηχανικοί και τεχνικοί θα δημιουργούν κινητήριες μονάδες του μέλλοντος σε μία επιφάνεια εμβαδού περίπου 36.000 τετρ. μέτρων. Πέρα από το κέντρο τεχνολογίας και τις αίθουσες γραφείων το συγκρότημα περιλαμβάνει επίσης 45 δυναμόμετρα δοκιμών τελευταίας γενιάς.

Τα 210 εκατομμύρια ευρώ που επενδύθηκαν στο νέο Εργαστήριο Σχεδιασμού Παγκόσμιων Κινητήριων Μονάδων είναι η μεγαλύτερη μεμονωμένη επένδυση σε κτιριακές εγκαταστάσεις του Russelsheim από το 2002 που λειτούργησε το νέο εργοστάσιο παραγωγής.

Η εγκατάσταση ενσωματώνεται στο παγκόσμιο σύστημα εξέλιξης των Παγκόσμιων Κινητήριων Μονάδων της GM (Global Propulsion Systems). Το παραγόμενο έργο μπορεί να αξιολογείται και να υλοποιείται άριστα χάρη σε διεθνώς τυποποιημένες διαδικασίες και λογισμικό δοκιμών.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...