Οδηγεί και γράφει μήνυμα ενώ την καταδιώκουν (video)

Δεν οδηγεί και γράφει μήνυμα επειδή είναι άνετη, αλλά ανόητη!

  • -
  • -

Αυτή η κοπέλα στο βίντεο έχει άγνοια κινδύνου αλλά κυρίως δεν έχει επίγνωση της κατάστασης. Γράφει μήνυμα ενώ οδηγεί και δίπλα της πλησιάζει ένας αστυνομικός. Αυτό δεν την επηρέασε καθόλου, αφού δεν κατάλαβε ότι κάνει κάτι κακό. Όταν το φανάρι άναψε πράσινο έφυγε σαν να μην έγινε κάτι και μάλιστα όταν ο αστυνομικός με τη μοτοσικλέτα του την καταδίωξε με τις σειρήνες να φωνάζουν, αυτή πίστεψε ότι ήταν για άλλον.

Ένα μήνυμα έστειλα τι έκανα κύριε αστυνομικέ μου, θα μπορούσε να είναι η απάντηση, χωρίς φυσικά να γνωρίζει πόσο αποσπάται η προσοχή της από την οδήγηση. Γιατί το διάστημα που τα μάτια κοιτάζουν στο κινητό και όχι στον δρόμο, το αυτοκίνητο καλύπτει αρκετά μέτρα - ανάλογα με την ταχύτητα - ακυβέρνητο και μόνο κατά τύχη δεν γίνεται το ατύχημα.

Δυστυχώς το βίντεο σταματά και δεν έχουμε την απάντηση της κοπέλας στον εμβρόντητο αστυνομικό που δεν μπορεί να πιστέψει το γεγονός ότι ενώ δεν καταλαβαίνει τη σειρήνα, αλλά και το πόσο επικίνδυνο είναι να στέλνει μήνυμα ενώ οδηγεί, βρίσκεται στον δρόμο και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της και άλλων αθώων ανθρώπων που κινούνται δίπλα της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...