Ξανά ο "Paul Walker" στo Fast & Furious;

Υπάρχουν σκέψεις στο να γυρίσει ο χαρακτήρας του Brian O’Connor στα επόμενα F&F

  • -
  • -

Συζητιέται η επιστροφή του χαρακτήρα του Brian O’Connor στα επόμενα Fast & Furious και αυτό διέρρευσε από τα αδέρφια του Paul Walker, Cody και Caleb. Σύμφωνα με το ET Online, ο Vin Diesel πλησίασε τα αδέρφια του αδικοχαμένου ηθοποιού με σκοπό να συζητήσει το ενδεχόμενο επιστροφής του αγαπημένου χαρακτήρα. Από την άλλη, η Universal δέχεται το σενάριο υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα «χαλάσει» η εικόνα του Paul Walker και θα υπάρχει απόλυτος σεβασμός απέναντι στην οικογένεια του αποθανόντος.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς ακριβώς θα γίνει η «μεγάλη επιστροφή», παρά μόνο η τηλεφωνική συζήτηση που έγινε ανάμεσα στα αδέρφια του Paul και τον πρωταγωνιστή των Fast & Furious. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία θα έχει τουλάχιστον ακόμα 3 sequel.

Αν τελικά επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ο Brian O’Connor, πιστεύεται ότι θα γυρίσει με τη βοήθεια των αδερφών του και των γραφικών εφέ ή κάπως αλλιώς. Εάν κρίνουμε από την τελευταία ταινία, δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, μιας και το κοινό έχει συνηθίσει τον Paul Walker να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να βρίσκεται δίπλα στον Vin Diesel.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...