7 ξεχωριστά αυτοκίνητα – LEGO

Για τα παιδιά και αυτούς που… παραμένουν παιδιά!

  • -
  • -

Αγαπάμε τα αυτοκίνητα. Λατρεύουμε τα LEGO. Τι καλύτερο να διαθέτεις στην προσωπική σου συλλογή (όποια και αν είναι η ηλικία σου, δεν έχει σημασία) από τα παρακάτω ξεχωριστά μοντέλα αυτοκινήτου που αποτελούνται από πάρα πολλά μικρά κυβάκια.

Αν κανείς πει ότι η F40 είναι το καλύτερο supercar όλων των εποχών, τότε το συγκεκριμένο LEGO θα είναι το καλύτερο που έχει δει ποτέ. Αποτελείται από 1.158 κομμάτια, γι’αυτό θα χρειαστείς αρκετή υπομονή για να το ολοκληρώσεις.

2.Volkswagen Beetle
Κλασικό αυτοκίνητο με μεγάλη ιστορία. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή των LEGO. Παρόλο που έχει στρογγυλεμένες επιφάνειες, για την εταιρεία που κατασκευάζει τα LEGO δεν είναι τίποτα ακατόρθωτο.

3. Ghostbusters Echo-1
H στέισον βάγκον εκδοχή της Cadillac του 1959 είναι για πολλούς αρκετά γνώριμη, ενώ δεν μπορεί να λείπει η 4μελή παρέα που έχουν ως σκοπό να κυνηγούν φαντάσματα. Κυρίες και κύριοι. το Ecto-1 ως LEGO.

4. DeTomaso DeLorean 
Ένα αυτοκίνητο που έγινε γνωστό από τις ταινίες «Επιστροφή στο μέλλον», ωστόσο δεν σημείωσε και τόσο λαμπρή εμπορική πορεία. Παρόλ’αυτά μας αρέσει που διατίθεται στη συλλογή της LEGΟ.

5.Αγωνιστικό LeMans
Μπορεί να μην είναι κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά όλα τα LMP1 πρωτότυπα μοντέλα είναι σχεδόν ίδια. Η LEGO προσφέρει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητου που συμμετέχει σε ένα από τα δυσκολότερα και πιο απαιτητικά πρωταθλήματα του κόσμου, στο LeMans.
Η Porsche 911 που βλέπεται είναι κλίμακας 1:8 και αν ζείτε στη Γερμανία μπορείτε να το αποκτήσετε με 300 ευρώ και φυσικά θα έχετε την ευχαρίστηση να το συναρμολογήσετε μόνοι σας. Το Lego έρχεται σε 2.704 κομμάτια και μπορούν να ασχοληθούν άτομα άνω των 16 ετών.
Η Ford σε συνεργασία με την εταιρία παιχνιδιών LEGO υπόσχεται να σου εξάψει τη φαντασία με τα νέα σετ F-150 Raptor & Mustang.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...