Πουλάει ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ το Range Rover του

Το αυτοκίνητο που μετέφερε το πρώτο του παιδί από το μαιευτήριο στο βασιλικό σπίτι

  • -
  • -

Όχι, μην νομίζετε ότι η βασιλική οικογένεια περνάει δύσκολες οικονομικές στιγμές, αλλά ο Γουίλιαμ βγάζει στο "σφυρί" το βρετανικό μοντέλο, ώστε τα έσοδα να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Η Charity Stars έχει στην κατοχή της το Range Rover Vogue SE, το οποίο χρησιμοποιούσε ο Πρίγκιπας και η γυναίκα του, Kate Middleton και αποτελεί το πρώτο όχημα που μπήκε το νεογέννητο μωρό του βασιλικού ζεύγους για να μεταφερθεί από το μαιευτήριο στην οικία τους .

Προς το παρόν, ο υψηλότερος πλειοδότης δίνει σχεδόν 60.000 ευρώ για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ωστόσο μέχρι να λήξει ο πλειστηριασμός αναμένετε να ξεπεράσει τις 120.000 ευρώ. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το βασιλικό Range Rover δεν είναι μια «απλή» έκδοση του βρετανικού μοντέλου που ο οποίοσδήποτε μπορεί να αγοράσει, αλλά έρχεται φορτωμένο με όλα τα τεχνολογικά καλούδια και κάποια έξτρα που δεν μπορείς να τα βρεις στην αντιπροσωπεία, όπως είναι η ειδική θωράκιση. Η ισχύς προέρχεται από τον V8 πετρελαιοκινητήρα 4.4 των 350 ίππων και συνδυάζεται με αυτόματο 8άρι κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα έσοδα της πώλησης θα προσφερθούν στην Sun Screen IT, ώστε η εταιρεία να εξοπλίσει με  υπολογιστές σχολεία, νοσοκομεία και ορφανοτροφεία. Επίσης, ένα ποσό θα διατεθεί και για μία ειδική κλινική μονάδα ψυχολογικής ενδυνάμωσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...