Bugatti Veyron με 370 km/h σε δημόσιο δρόμο (video)

Στο Idaho των ΗΠΑ μια φορά το χρόνο αφήνουν τα όρια ελεύθερα για να δούμε τρελά ρεκόρ

  • -
  • -

Μπορεί το Idaho να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά μια φορά το χρόνο καταφέρνει να συγκεντρώσει την προσοχή όλου του κόσμου και δεν αναφερόμαστε μόνο σε αυτούς που μένουν εκεί. Εκεί φιλοξενείται ένα event ταχύτητας, σε δημόσιους δρόμους, κλειστούς φυσικά από την κίνηση, όπου συγκεντρώνονται όλα τα υπεραυτοκίνητα για να καταγράψουν εντυπωσιακά περάσματα με ταχύτητες που ξεπερνούν τα συνηθισμένα.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για ακόμα μια χρονιά βρέθηκε μια Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, ειδική παραγγελία από τον ιδιοκτήτη της που έσπασε τα ραντάρ καταγραφής ταχύτητας. Βαμμένη σε συνδυασμό μαύρου κόκκινου, δεν μοιάζει με κάποια άλλη και παρά την εξωπραγματική τιμή της ο ιδιοκτήτης της δεν φοβάται να τη βάλει στη… «μάχη».

Φέτος κατάφερε να περάσει εμπρός από το κοινό της εκδήλωσης, σε ένα στενό δρόμο δύο μόλις λωρίδων με 370 km/h (230 mph)! Εντυπωσιακή ταχύτητα αναμφίβολα, αν και ο κάτοχος της Bugatti μπορεί να υπερηφανεύεται ότι τα καταφέρνει και καλύτερα, αφού πέρυσι σημείωσε ταχύτητα 379 km/h (235,7 mph).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...