Αυτοκίνητο κορυφαίων προδιαγραφών για… ψάρεμα

Αν θέλατε να πάτε για ψάρεμα ποιο αυτοκίνητο θα διαλέγατε;

  • -
  • -

Εφόσον έχετε να διαθέσετε περισσότερα από 200.000 ευρώ για ένα SUV όπως η εντυπωσιακή Bentley Bentayga πιθανότατα θα έχετε και αρκετό χρόνο για ψάρεμα. Με αυτή μάλλον τη συλλογιστική η Bentley συνεργάστηκε με την Mulliner για τη δημιουργία του απόλυτου αυτοκινήτου για ψάρεμα.

Έτσι, η Mulliner ανέλαβε να διαμορφώσει τον χώρο αποσκευών σε ένα απόλυτα τακτοποιημένο μέρος όπου θα τοποθετείτε τον (ακριβό) εξοπλισμό σας για το ψάρεμα. Αγκίστρια, πετονιές βαρίδια, δολώματα και φυσικά… καλάμια βρίσκονται σε τάξη και με πολύ στιλ στο πίσω μέρος του πολυτελούς SUV. Η ιδιαίτερη αυτή κατασκευή είναι εναρμονισμένη σε επίπεδο εικόνας και ποιότητας με το σύνολο της Bentayga, αφού τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι κορυφαίας ποιότητα ξύλο και δέρμα.

Ο χώρος αποσκευών είναι μονωμένος ώστε να μην περάσει η υγρασία στο αμάξωμα, ενώ ένα ηλεκτρονικός αφυγραντήρας φροντίζει να στεγνώσει κάθε ίχνος σταγόνας, κρατώντας παράλληλα καθαρή και από οσμές και την πολυτελή καμπίνα των επιβατών. Τέλος, το συγκεκριμένο κιτ αφαιρείται όταν δεν το χρειάζεστε επαναφέροντας το διαμέρισμα των αποσκευών στην αρχική του μορφή και χωρητικότητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...