Παραδίδουν τον αυτοκινητόδρομο έως το Κιάτο

Έτοιμος μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι ο αυτοκινητόδρομος της Ολυμπία Οδού έως το Κιάτο

  • -
  • -

Μέχρι το τέλος Ιουλίου θα είναι έτοιμο το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου που κατασκευάζει η Ολυμπία Οδός μέχρι το Κιάτο. Επιπλέον, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα δοθεί στην κυκλοφορία και οι σήραγγες του Δερβενίου στο κομμάτι Κορίνθου Πατρών.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γεώργιο Δέδε κατά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο της Ολυμπίας Οδού χθες το μεσημέρι. Παράλληλα, ανακοίνωσε την κατασκευή παράπλευρου δρόμου από την Αρχαία Κόρινθο έως το Κιάτο, που θα έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του χρόνου, για την αποσυμφόρηση της παλαιάς εθνικής οδού, που αποτελούσε αίτημα των κατοίκων και των φορέων της δυτικής Κορινθίας, η κατασκευή του οποίου έχει ξεκινήσει.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι θα τηρηθούν στο έπακρο τα χρονοδιαγράμματα και θα ολοκληρωθεί η Ολυμπία Οδός το Μάρτιο του 2017 και τον προσεχή Οκτώβριο θα ολοκληρωθεί πλήρως ο αυτοκινητόδρομος του Μορέα με την περιμετρική της Καλαμάτας, ενώ μεθαύριο ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης θα δώσει στην κυκλοφορία τον κόμβο και την συνδετήρια οδό της Μεγαλόπολης.

[ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...