Τραγική αντιγραφή μιας Bugatti Veyron

Έχουμε δει αρκετές ρέπλικες αλλά σαν και αυτή όχι

  • -
  • -

Ο ιδιοκτήτης ενός Honda Accord ζήλεψε τη δόξα μια Bugatti Veyron και σκέφτηκε να την αντιγράψει. Πατώντας πάνω στο μεγάλο οικογενειακό μοντέλο έκανε τις απαραίτητες αλλαγές, σύμφωνα με τη γνώμη του πάντα, έτσι ώστε να φτιάξει μια replica της Bugatti Veyron.

Έκοψε τις δύο πίσω πόρτες, αφαίρεσε τα πίσω καθίσματα, έβαλε φιμέ τζάμια, μάλλον για να μην βλέπει ο κόσμος το εσωτερικό και το έβαψε λαχανί με κίτρινο. Συνεχίζοντας τις αλλαγές τη θέση των εργοστασιακών τροχών πήραν άλλοι μεγαλύτεροι που φιλοξενούν δαγκάνες φρένων βαμμένες στο «υπέροχο» χρώμα του αυτοκινήτου και τέλος πρόσθεσε την «εντυπωσιακή» πινελιά χαρακτηριστικό γνώρισμα του ιδιοκτήτη, μια καρδιά στη μάσκα.

Σύμφωνα με το Motoroids που δημοσίευσε το θέμα, στο εσωτερικό είναι χειροποίητο, με δερμάτινες διχρωμία στις αποχρώσεις του εξωτερικού. Επίσης διαθέτει αναβαθμισμένο ηχοσύστημα με πολλά ηχεία, αλλά και κάμερα οπισθοπορείας. Κάτω από το καπό του υπάρχει έναν V6 κινητήρας βενζίνης 3,5 λίτρων που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και προσφέρει επιδόσεις που δεν πλησιάζουν ούτε στο ελάχιστο αυτές μια αληθινής Bugatti Veyron.

Το σίγουρο είναι ότι με αυτό το χρώμα και την καρδιά στη μάσκα δεν θα περνάει ποτέ απαρατήρητος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...