Ταχύτερο σε 5 πίστες το Honda Civic Type R (video)

Έσπασε όλα τα ρεκόρ στην κατηγορία των αυτοκινήτων με κίνηση εμπρός σε πέντε πίστες της Ευρώπης

  • -
  • -

Η Honda παρουσιάζει σε ένα βίντεο τα επιτεύγματα του νέου Civic Type R, το οποίο κατακτά τις πίστες της Ευρώπης, βάζοντας τη σφραγίδα του ως το ταχύτερο αυτοκίνητο με την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Πέρυσι έγραψε τον καλύτερο χρόνο στο μεγάλο Nurburgring και φέτος η ομάδα των οδηγών αγώνων από το BTCC και WTCC, Matt Neal, Rob Huff, Norbert Michelisz και Bruno Correia, έρχονται να ολοκληρώσουν την κυριαρχία του Civic Type R στις άλλες μεγάλες πίστες της Ευρώπης.

Όπως στο Nurburgring το ρεκόρ σημείωσε επαγγελματίας οδηγός με Civic Type R εργοστασιακών προδιαγραφών, έτσι γίνεται και στις υπόλοιπες πίστες. Έτσι, ο τρεις φορές Πρωταθλητής του BTCC, Matt Neal σημείωσε χρόνο 2 min και 31,85 sec στο Silverstone. Στο Spa-Francorchamps έτρεξε ο Rob Huff σημειώνοντας χρόνο 2 min και 56,91 sec.

Το Honda Civic Type R ταξίδεψε στην Ιταλία και στην πίστα της Monza, εκεί όπου το οδήγησε ο Norbert Michelisz, ολοκληρώνοντας τον γύρο σε 2 min και 15,16 sec. Από εκεί πήγε στην Πορτογαλία και το Estoril όπου ο Bruno Correia έγραψε 2 min και 4,08 sec. Ο Norbert Michelisz ανέλαβε να κάνει τον ταχύτερο γύρο στο Hungaroring γράφοντας 2 min και 10,85 sec.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι πρόσφατα η VW με την ειδική έκδοση Golf GTi Clubsport S περιορισμένης παραγωγής, μόλις 400 μονάδων και με οδηγό τον Benny Leuchter ολοκλήρωσε το γύρο του «Ring» σε 7 min και 49,21 sec, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Honda Civic Type R.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...