Πώς κατέστρεψε την Pagani του ο... "Cristiano Ronaldo";

Ένα ευχάριστο βίντεο με σενάριο δανεισμένο από αμερικάνικη ταινία

  • -
  • -

H Nike δημιούργησε μια ταινία μικρού μήκους, όπου πρωταγωνιστής είναι ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Cristiano Ronaldo. Το σενάριο δεν είναι πρωτότυπο, μιας και το έχουμε δει πολλές φορές σε αμερικάνικες (ακόμα και ελληνικές) ταινίες. Σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ο Ronaldo συγκρούεται σωματικά με έναν έφηβο, ο οποίος βρισκόταν στο γήπεδο ως οπαδός. Με κάποιο υπερφυσικό τρόπο, αλλάζουν οι δυο τους σώματα με αποτέλεσμα ο πιτσιρίκος να ξυπνήσει ως πάμπλουτος ποδοσφαιριστής και ο Ronando στο δωμάτιο ενός… μικρού φαν του.

 

Το παιδί που βρισκόταν πλέον μέσα στο σώμα του Ronaldo είχε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να καθίσει και στο πανάκριβο αυτοκίνητο που είχε αγοράσει ο σταρ των γηπέδων, σε μία Pagani Huayra. Το εντυπωσιακό αυτοκίνητο όμως δεν έμεινε… ατραυμάτιστο και αυτό γιατί ο μικρός δεν γνωρίζει πώς να οδηγεί ένα hypercar.

 

Ο «έφηβος» όμως δεν το έβαλε κάτω και «πολέμησε» πάλι από την αρχή για να φτάσει στην κορυφή. Μετά από πολύ κούραση και δουλειά κατάφερε να βρεθεί σε μια ομάδα Α εθνικής και να ανταγωνιστή τον… εαυτό του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...