Κορυφαίος στην κατηγορία του ο Peugeot 1.2 PureTech

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κέρδισε τον τίτλο του Κινητήρα της Χρονιάς στην κατηγορία του

  • -
  • -

Ο μικρός 3κύλινδρος τούρμπο κινητήρας 1,2 λίτρων της Peugeot βραβεύτηκε για δεύτερη χρονιά στη σειρά με τον τίτλο του καλύτερου κινητήρα στην κατηγορία του. Ο 1.2 Turbo PureTech, ένας κινητήρας εξελιγμένος από τη γαλλική εταιρεία, επικράτησε του ανταγωνισμού στην κατηγορία 1,0 έως 1,4 λίτρων, με τη σύμφωνη γνώμη μιας μεγάλης επιτροπής δημοσιογράφων.

Ο 1.2 Turbo PureTech διακρίνεται για την πολιτισμένη λειτουργία του, που συνδυάζει με χαμηλή κατανάλωση, μειωμένες τιμές ρύπων, αλλά και την αυξημένη απόδοση. Διατίθεται σε εκδόσεις με 110 και 130 ίππους αντίστοιχα και συνδυάζεται με ευρεία γκάμα μοντέλων της Peugeot στην οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται τα 308 και το νέο 3008.

Σχολιάζοντας το βραβείο ο Christian Chapelle, Αντιπρόεδρος  στον τομέα της μηχανολογίας δήλωσε: «Η βράβευση για δεύτερη διαδοχική χρονιά αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την τεχνολογική μας υπεροχή και για την προσπάθεια εξέλιξης των κινητήρων μας, μειώνοντας το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και παράλληλα προσφέροντας υψηλής απόδοσης μηχανικά σύνολα».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...