Κόντρα Nissan GT-R vs Ferrari 458 S vs McLaren 650S (video)

Μπορεί κάποιος να "χτυπήσει" τον Godzilla;

  • -
  • -

Με αυτό το ερώτημα πήγαν στην πίστα και οι συνάδελφοι του βρετανικού Autocar παίρνοντας μαζί τους για αντιπάλους του Nissan GT-R στην προ facelift μορφή του, δύο από τις κορυφαίες προτάσεις. Η McLaren 650S φοράει ένα V8 κινητήρα 3,8 λίτρων με δύο τούρμπο που αποδίδει 650 ίππους. Μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις στέλνει τη δύναμη στους πίσω τροχούς για να επιταχύνει από 0-100 km/h σε 3 sec.

Αντίστοιχες είναι και οι επιδόσεις της Ferrari 458 Speciale που είναι πιο ελαφριά από τη βασική έκδοση του μοντέλου και πιο εστιασμένη στις επιδόσεις. Η δύναμη που ξεπερνά τους 600 ίππους από ένα V8 4,5 λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα, περνάει και σε αυτή την περίπτωση στους πίσω τροχούς.

Το Nissan GT-R είναι το λιγότερο ισχυρό από τα τρία χρησιμοποιώντας ένα V6 κινητήρα 3,8 λίτρων με απόδοση κοντά στους 550 ίππους. Συνδυάζεται με ένα 6άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει τη μετάδοση και στους τέσσερις τροχούς. Στη θεωρία η κόντρα αναμένεται συναρπαστική, να δούμε και στην πράξη…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...