Με αυτό το σύστημα δεν σταματάς πουθενά (video)

Μια φοβερή πατέντα από την Track-N-Go που θα σας κάνει να θέλετε να επιστρέψει ο χειμώνας

  • -
  • -

Πιθανότητα θα έχετε δει αυτοκίνητα με μετατροπή για να φοράνε ερπύστριες. Αυτή η λύση είναι για δύσκολες καταστάσεις εκεί όπου οι απλοί τροχοί τα βρίσκουν σκούρα. Ωστόσο, για να γίνει αυτό χρειάζεται αντικατάσταση των τροχών με τις ερπύστριες.

Από αυτό τον κόπο σας απαλλάσσει το σύστημα Track-N-Go το οποίο είναι συμβατό με κάθε SUV ή φορτηγάκι 4x4. Το σύστημα αυτό είναι εύκολο στη τοποθέτηση, αφού μπορείτε να το εφαρμόσετε σε λιγότερο από 15 λεπτά, απλώς προσεγγίζοντας τις ερπύστριες τις οποίες κλειδώνεται στους τροχούς του αυτοκινήτου σας.

Το αποτύπωμά τους είναι ενός τετραγωνικού μέτρου και παρέχει εξαιρετική πρόσφυση στα παγωμένα εδάφη αυξάνοντας τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σε μεγάλο βαθμό. Επιπλέον χαρίζουν 20 εκατοστά μεγαλύτερο καθαρό ύψος διευκολύνοντας έτσι την υπέρβαση ψηλών εμποδίων. Ωστόσο, ο κατασκευαστής συστήνει να μην τις χρησιμοποιείται σε σκληρό έδαφος για απόσταση μεγαλύτερη των 16 χιλιομέτρων, με την ταχύτητα να περιορίζεται στα 64 km/h, αρκετή για τις συνθήκες που προορίζονται. Αν αναρωτιέστε πόσο στοιχίζουν η απάντηση είναι 25.000 δολάρια…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...