Scooter Moto Festival στη Θεσσαλονίκη

Από 14 έως 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το Festival scooter στη Θεσσαλονίκη

  • -
  • -

Με σύνθημα LIVE-LOVE-RIDE θα δώσει τη δυνατότητα για 2η φορά στο κοινό της Β. Ελλάδας να δει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα, όπως επίσης και να οδηγήσει 40 από αυτά. Στο κτίριο 3 της Δ.Ε.Θ θα στηθεί ένα νέο concept, ένα μεγάλο κεντρικό lounge με χωροδικτύωμα, μπαρ, μουσική κάλυψη από dj, ρομποτικά φώτα, καθιστικό και περίπτερα με ανοικτή δομή, έτσι ώστε όλος ο χώρος να είναι ορατός από το κεντρικό lounge και να «υπογραμμίζει» ότι το festival είναι μια μεγάλη γιορτή.

Στο διπλανό κτίριο θα γίνει η παράλληλη έκθεση Best Buy Moto, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν προϊόντα εξοπλισμού σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλά και σε παλαιότερα stock προϊόντων με εκπτώσεις έως και 80%. Σε διαμορφωμένη διαδρομή, εντός της Δ.Ε.Θ., 40 μοτοσυκλέτες και scooter θα βρίσκονται εκεί για test ride, κάτω από την εκπαιδευτική επίβλεψη του ελληνικού ινστιτούτου μοτοσυκλέτας ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ. Μαθήματα ασφαλούς και τεχνικής οδήγησης θα γίνονται κατά τη διάρκεια των test rides και φυσικά δεν θα λείπουν τα ακροβατικά με μοτοσυκλέτες, ATV και scooter από τους καλύτερους στο είδος. Για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό θα παρουσιαστεί η ισχυρότερη μοτοσικλέτα παραγωγής η Kawasaki H2R 300 ίππων.

Το SMF θα πραγματοποιηθεί στα περίπτερα 2 και 3. Η πρόσβαση στο χώρο μπορεί να γίνει από την "Πύλη Εμπορίου" που βρίσκεται επί της Εγνατίας. Το Festival ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 16:00. Την Παρασκευή η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 14:00 μέχρι τις 22:00 και το Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 22:00 το βράδυ. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 4 ευρώ και με το ίδιο εισιτήρια μπορείτε να επισκεφθείτε και την έκθεση αυτοκινήτου Autogestival 2016, ενώ για παιδιά μέχρι 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...