Ανανέωση για Tesla Model S την επόμενη εβδομάδα;

Το ηλεκτροκίνητο μοντέλο της αμερικάνικης φίρμας ίσως αποκαλύψει σύντομα την ανανεωμένη εκδοχή του

  • -
  • -

Όσο καινούργιο και να σας φαίνεται το Tesla Model S, έχουν ήδη περάσει 4 χρόνια που το συγκεκριμένο μοντέλο βρίσκεται στην αγορά. Ο Elon Musk προσφέρει λογισμικές αναβαθμίσεις για το Model S, όλο αυτόν τον καιρό με την αποκορύφωση να αποτελεί το τελευταίο update, το οποίο επιτρέπει στο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο να κινείται και χωρίς τη βοήθεια του οδηγού. Ωστόσο, η εταιρεία θα έπρεπε κάποια στιγμή να δώσει μία φρέσκια πνοή τόσο αισθητικά όσο και «ηλεκτρονικά» στο Model S.

Σύμφωνα με πηγή στο CNET και θυμίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προσιτού Model 3 ο πρόεδρος της φίρμας ότι έρχεται και το «μέρος δεύτερο» των σημαντικών νέων που θέλει να ανακοινώσει, τότε δεν αποκλείεται να δούμε την ανανεωμένη εκδοχή του Model S.

Με σκοπό να ανεβάσει την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιείται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου (μιας και έχουν αναφερθεί παράπονα) και για να συναγωνιστεί τους γερμανικούς του αντιπάλους, θα υπάρξει μια γενναία αναβάθμιση στην καμπίνα. Επίσης, ίσως δούμε περισσότερο χώρο τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τον χώρο αποσκευών. Όσο για την εξωτερική του εμφάνιση, το Model S θα δεχτεί μια απαραίτητη ανανέωση, που λογικά θα περιλαμβάνει νέα φώτα και μικρές σχεδιαστικές πινελιές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...