Η λιμουζίνα του Πούτιν με κινητήρα Porsche

Ρωσία - Γερμανία συμμαχία… για την άνεση του Πούτιν

  • -
  • -

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν είναι έτοιμος να παραλάβει τη νέα του λιμουζίνα με την ονοασία Kortezh ή αν θέλετε Cortege. Για το συγκεκριμένο έργο επενδύθηκαν περίπου 47,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο που μας πέρασε. Το πολυτελές μοντέλο θα έχει ως προορισμό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησης.

Θα διατίθεται σε τέσσερις τύπους αμαξώματος: σεντάν, SUV, μικρό van και φυσικά λιμουζίνα. Παράλληλα θα είναι διαθέσιμη σε όποιον Ρώσο έχει την οικονομική δυνατότητα να την αποκτήσει. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας θα κατασκευαστούν περίπου 4.000 με 5.000 μονάδες από κάθε έκδοση.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2017 στην Μόσχα και τον πρώτο χρόνο θα παραδοθούν περίπου 200 αυτοκίνητα, με τα υπόλοιπα να είναι διαθέσιμα μέχρι και το τέλος της δεκαετίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Porsche είναι επικεφαλής εξέλιξης των κινητήρων, χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα γνωστό το σύνολο που θα εφοδιάζει τα αυτοκίνητα, με προηγούμενα ρεπορτάζ να αναφέρουν ένα V12 με απόδοση περίπου 800 ίππων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...