Μια νέα εποχή για την πλατφόρμα Mascus ξεκινάει

Η πλατφόρμα Mascus είναι σήμερα μια από τα μεγαλύτερες online αγορές στον κόσμο όπου επιχειρήσεις μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν μεταχειρισμένα βαρέα μηχανήματα , φορτηγά και γενικό εξοπλισμό

  • -
  • -

Ritchie Bros, η μεγαλύτερη εταιρία δημοπρασιών  του κόσμου  στον βιομηχανικό κλάδο έχει πλέον εξαγοράσει την Mascus σε παγκόσμιο επίπεδο στο πόσο των 24.000.000 ευρώ. Έτσι η Ritchie Bros θα  υποστηρίξει στην επίτευξη του στόχου μας, η παγκοσμία πλατφόρμα mascus να γίνει η νούμερο ένα στον κόσμο ιστοσελίδα όπου επιχειρήσεις και ιδιώτες  θα μπορούν  να αγοράζουν και να πωλούν τα βαρέα μηχανήματα –φορτηγά άλλα και τον επαγγελματικό τους εξοπλισμό.

Μέσω της μόχλευσης της τεχνογνωσίας στις πωλήσεις εξοπλισμού στο παγκόσμιο δίκτυο,  η Mascus πρόκειται να επιταχύνει την ανάπτυξή της σε διεθνές επίπεδο και να προσελκύσει νέους αγοραστές για την επιχείρησή σας. H παγκοσμία πλατφόρμα Mascus θα παραμείνει μια ανεξάρτητη διαδικτυακή αγορά εστιάζοντας στις ανάγκες όλων των πελατών  και θα συνεχίσει να λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα τακτική  αλλά και με την  υπάρχοντα ομάδα διαχείρισης. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...