The Cannonball Run η μεγάλη επιστροφή

Η Warner Bros πήρε τα δικαιώματα της ταινίας και ετοιμάζει την σύγχρονη εκδοχή της

  • -
  • -

Μια είδηση που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους μεγαλύτερους που έχουν παρακολουθήσει την ταινία δράσης με πρωταγωνιστές τα καλύτερα αυτοκίνητα της εποχής, όμορφα κορίτσια και τρελούς τύπους που βγάζουν απίστευτο γέλιο. Πραγματικό κυνηγητό στους δρόμους, χωρίς εφέ υπολογιστών, με μοναδική παρέμβαση των σκηνοθετών, η γρήγορη κίνηση σε ορισμένες σκηνές.

Ο Etan Cohen θα είναι ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της νέας έκδοσης της ταινίας. Φυσικά, όσον αφορά τη φιλοσοφία θα πρέπει να περιμένουμε κάτι παρόμοιο, με supercars και διάφορες άλλες περίεργες και πάντα γρήγορες κατασκευές να διασχίζουν την Αμερική από τη μία άκρη στην άλλη, χρησιμοποιώντας τους δημόσιους δρόμους και παραβιάζοντας κάθε όριο.

Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 1981, η δεύτερη το 1984 και η Τρίτη το 1989. Μερικοί από τους αμέτρητους πρωταγωνιστές που «παρέλασαν» στις ταινίες ήταν οι, Bart Reynolds,  Frank Sinatra, Roger Moore, Dean Martin, Sammy Davis Jr. and Dom DeLuise.

Το βίντεο που ακολουθεί θα ξυπνήσει μνήμες στους μεγαλύτερους δίνοντας παράλληλα στους νεότερους μια γεύση, από μια σκηνή της δεύτερης ταινίας όπου ένα περιπολικό κυνηγά μια Lamborghini που οδηγούν δυο όμορφα κορίτσια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...