Η 2λιτρη Porsche Macan σύντομα στην Ελλάδα (video)

Με μικρό 4κύλινδρο τούρμπο κινητήρα, το SUV της Porsche έρχεται στην Ελλάδα

  • -
  • -

Από τον Ιούνιο θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά η «μικρή» βασική έκδοση της Macan. Η Porsche ακολουθεί τη φιλοσοφία του downsizing και στη Macan, την οποία εφοδιάζει με το νέο της 2λιτρο 4κύλινδρο τούρμπο κινητήρα. Η εμπορική πορεία της συγκεκριμένης, βασικής έκδοσης ξεκινά από την πατρίδα της φίρμας, τη Γερμανία. Η νέα Porsche Macan με τον κινητήρα βενζίνης άμεσου ψεκασμού, αποδίδει 252 ίππους από τις 5.000 έως τις 6.800 rpm, με τη ροπή να αγγίζει τα 370 Nm τα οποία αποδίδονται σταθερά από τις 1.600 έως τις 4.500 rpm.

Για τη μετάδοση φροντίζει το αυτόματο κιβώτιο PDK επτά σχέσεων, με τα 0-100 km/h να έρχονται σε 6,7 sec και σε 6,5 sec με το Chrono-Package. Η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 229 km/h, ενώ η μέση κατανάλωση είναι 7,4 lt/100 km. Σύμφωνα με την Porsche η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει τα ιδιαίτερα σπορ χαρακτηριστικά της μάρκας και το σύστημα τετρακίνησης συνεργάζεται ιδανικά με το ακριβές τιμόνι, ενώ επιπλέον, διαθέσιμη είναι και η αερανάρτηση.

Ενδεικτικά, η τιμή της Posche Macan στη Γερμανία ξεκινά από τα 55.669 ευρώ και είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν μέσα στον Ιούνιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...