CITROEN C3: C’ est Magnifique

Με νέους κινητήρες PureTech και BlueHDi, πλούσιο εξοπλισμό και τιμές από 10.535 € με όφελος απόσυρσης, το Citroen C3 είναι πιο ελκυστικό από ποτέ

  • -
  • -
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ CITROEN C3

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ C3

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE

To Citroen C3 δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του στυλ, αλλά και για τους νέους Euro 6 κινητήρες βενζίνης PureTech (βραβευμένος κινητήρας της χρονιάς στην κατηγορία του) και πετρελαίου BlueHDi. Τα υπερσύγχρονα μοτέρ τελευταίας γενιάς συνδυάζουν ιδανικά τη δυναμική οδήγηση με σημαντικά οφέλη στην οικονομία, χάρη στα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου. Είναι αξιοσημείωτο πως οι εκπομπές ρύπων για τους κινητήρες πετρελαίου 1.6 BlueHDi των 75 και 100 ίππων, κυμαίνονται από 87 έως 90 CO2, τιμές που συνεπάγονται μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Η απόδοση των κινητήρων βενζίνης ξεκινά από τους 68 ίππους στον 1.0 και φτάνει τους 110 ίππους στην περίπτωση του υπερτροφοδοτούμενου 1.2 PureTech, με ενδιάμεση πρόταση τον 1.2 PureTech των 82 ίππων.

Ο πλούσιος εξοπλισμός είναι ένα ακόμη ατού του γαλλικού σουπερμίνι. Το σύστημα Multimedia SMEG NAVI είναι στάνταρ στην έκδοση Attraction και διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 7″, ενσωματωμένο Navigation, Bluetooth, θύρα USB και αρωματικό χώρου. Χάρη στα πρωτόκολλα Mirror Link και CarPlay, είναι δυνατή η σύνδεση συσκευών Android και Apple (iPhone 5 και άνω) αντίστοιχα, με απεικόνιση των κύριων λειτουργιών του smartphone στην οθόνη. Μοναδικό στην κατηγορία είναι το παρμπρίζ Zenith που προσφέρει μοναδική αίσθηση στην καμπίνα του C3. Τέλος, οι χώροι είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία με τον χώρο αποσκευών των 300 λίτρων να αποτελεί σημείο αναφοράς.

Οι νέοι, αποδοτικοί κινητήρες PureTech και BlueHDi και ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας καθιστούν το Citroen C3 μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση, κάτι στο οποίο συμβάλλουν σημαντικά οι δελεαστικές τιμές που ξεκινούν από 10.535 με όφελος απόσυρσης. Αξίζει μάλιστα να σημειθεί πως η Citroen συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της το όφελος της απόσυρσης, σε ολόκληρη τη γκάμα της! Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ζητήσετε μια προσφορά, επισκεφθείτε το επίσημο δίκτυο εμπόρων της Citroen ή το www.citroen.gr.

.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...