Nέα Borgward: BX5 & Projekt BX6 TS

H γερμανοκινέζικη εταιρεία επεκτείνει τη γκάμα της με δύο SUV μοντέλα

  • -
  • -

Η επιστροφή της Borgward στον χώρο της αυτοκίνησης πραγματοποιήθηκε έμπρακτα με την παρουσίαση του νέου της BX7 concept στη Φρανκφούρτη το 2015. Τώρα, στο Σαλόνι της Γενεύης αποκάλυψε δύο νέα SUV μοντέλα, τα οποία βρίσκουν τη θέση τους κάτω από το πρωτότυπο BX7 και είναι ακόμα σε πρωτότυπο στάδιο.

Το BX5 αποτελεί ένα μεσαίας κατηγορίας SUV και έχει μήκος 4,48m. Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρωτότυπο μοντέλο είναι κοντά στην τελική του μορφή και βρίσκεται προ των πυλών από το μοντέλο παραγωγής. Εκτός από τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό με το οποίο έχει φορτωθεί, κάτω από το καπό βρίσκεται και ένα plug-in υβριδικό σύνολο με τον 1.4 turbo κινητήρα να αποδίδει 143 και ο ηλεκτροκινητήρας115 ίππους.

Όσο για το Projekt BX6 TS, σχεδιαστικά εφαρμόζει μία coupe εμφάνιση με SUVοειδή χαρακτηριστικά. Η δυναμική του σχεδίαση δεν μπορεί να μην συμβαδίζει με γενναιόδωρες επιδόσεις, γι’αυτό και ο 2λιτρος κινητήρας των 240 και ο ηλεκτροινητήρας 150 ίππων είναι αρκετά για να ενδιαφερθεί κανείς. Τα δύο πρωτότυπα SUV εξοπλίζονται με ηλεκτρονικό σύστημα τετρακίνησης.

Τέλος, η Borgward ανακοίνωσε ότι το όνομα Projekt θα υιοθετηθεί για όλα τα μελλοντικά μοντέλα που θα παρουσιάσει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...