Αποκαλύφθηκε η ανοιχτή Mercedes-Benz C-Class

Η Mercedes-Benz αποκαλύπτει το εσωτερικό της νέας C-Class, ανοίγοντας την οροφή της

  • -
  • -

Η C-Class Cabriolet αποκαλύφθηκε στην Έκθεση της Γενεύης, προσφέροντας σε compact συσκευασία και σε πιο προσιτό πακέτο, αυτά που μπορείτε να βρείτε στα κορυφαία μοντέλα της Mercedes-Benz. Ανοιχτή με υφασμάτινη οροφή, κορυφαία ποιότητας, που δεν αφήνει τον θόρυβο να περάσει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Η οροφή ανοίγει σε μόλις 20 δευτερόλεπτα ακόμα και με το αυτοκίνητο σε κίνηση, με ταχύτητα που δεν πρέπει να ξεπερνά τα 50 km/h. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό είναι υψηλής ποιότητας, με επενδύσεις από δέρμα και μαλακά πλαστικά. Η τετραθέσια διάταξη επιτρέπει σε ισάριθμα άτομα να κινηθούν με όλες τους τις ανέσεις. Γι’ αυτό φροντίζει και το σύστημα AIRSCARF που παροχετεύει ζεστό αέρα στον αυχένα των επιβαινόντων.

Πλούσια είναι και η γκάμα των κινητήρων, με έξι βενζίνης που έχουν απόδοση από 156 ίππους για την έκδοση C 180 με τον 1.6 τούρμπο και φτάνει τους 367 ίππους στην κορυφαία σε αυτή τη φάση C 43 AMG 4MATIC. Όσον αφορά τους diesel για την αρχή θα υπάρχουν δυο 4κύλινδρες εκδόσεις 2,2 λίτρων με 170 ίππους για τη C 220 d και με 204 ίππους για τη C 250 d. Η μετάδοση της κίνησης περνά στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς, ανάλογα με την έκδοση, σε συνδυασμό με το νέο αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων και την ανάρτηση AIRMATIC.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...