Βραβεύτηκε το Fiat Tipo

Βραβείο Autobest 2016 πήρε το νέου Fiat Tipo

  • -
  • -

Σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Teatro Vetra στο Μιλάνο, το Fiat Tipo κατέκτησε το βραβείο Autobest 2016. H επιτροπή του Autobest αποτελείται από 26 δημοσιογράφους του ειδικού Tύπου, οι οποίοι εκπροσωπούν ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες και καλύπτουν το 91% του συνολικού πληθυσμού της ηπείρου.

Οι κριτές του ανεξάρτητου οργανισμού, που ιδρύθηκε το 2001, έδωσαν 1.492 πόντους στο αυτοκίνητο για δεκατρείς διαφορετικές παραμέτρους, συμπεριλαμβανομένων αυτών του σχεδιασμού, της άνεσης, του οικονομικού λειτουργικού κόστους, της οδικής συμπεριφοράς, της τιμής, του δικτύου service και της διανομής ανταλλακτικών, της ευελιξίας και τη μεταπολιτική αξία.

Το νέο Fiat Tipo επικράτησε ανάμεσα στους τέσσερις φιναλίστ, που ήταν τα, Opel Astra, Hyundai Tucson, Honda HR-V και το Mazda CX-3, καθιστώντας το Fiat Tipo το τρίτο μοντέλο της Fiat που έχει κερδίσει το βραβείο, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ μεταξύ των εταιρειών που αξιολογούνται από το Autobest. Το πρώτο ήταν το Panda (2003) και το δεύτερο ήταν το Linea (2008).

Η τελετή απονομής των βραβείων Autobest 2016 είναι η πρώτη μετά την διεύρυνση της κριτικής επιτροπής, που πλέον περιλαμβάνει έντεκα νέα μέλη που εκπροσωπούν την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...