Συνεργασία FCAG με Βελμάρ

Η ελληνική Fiat ξεκινά μια νέα συνεργασία με τη Βελμάρ, εταιρεία του ομίλου Βασιλάκη

  • -
  • -

Η Βελμάρ, εταιρεία του ομίλου Θ. Βασιλάκη μπαίνει στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέα της FCAG. Έτσι, στις εγκαταστάσεις της Βελμάρ στη Ν. Ερυθραία θα μπορείτε πλέον να βρείτε μοντέλα της Fiat, Alfa Romeo, Abarth και επαγγελματικά της Fiat. Επιπλέον, για αυτές τις μάρκες θα παρέχονται υπηρεσίες πωλήσεως ανταλλακτικών καθώς και συνεργείου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FCAG, κ. Paulo Carelli ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Ο Όμιλος FCA συνεχίζει και ενισχύει την παρουσία του στην Ελλάδα μέσω του υψηλού επιπέδου δικτύου διανομέων του. Η συνεργασία με την Βελμάρ είναι άλλο ένα σημαντικό βήμα στο σχέδιό μας να προσφέρουμε σταθερά στους πελάτες το καλύτερο δυνατόν εύρος υπηρεσιών και λύσεων, συνδυαστικά με μια μοναδική γκάμα μοντέλων».

Με τη σειρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Βελμάρ, κ. Γιώργος Βασιλάκης δήλωσε : «Σε μία εποχή που ο κλάδος συρρικνώνεται, η Βελμάρ αυξάνει με σταθερά βήματα την παρουσία της στην λιανική προσθέτοντας νέα σημεία και νέες μάρκες. Σε μία εταιρία που απευθύνεται κυρίως σε αστικό κοινό δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι Fiat, Alfa Romeo και Abarth. Η μόδα και το καλό γούστο είναι τρόπος ζωής για τους πολίτες μίας μεγαλούπολης όπως η Αθήνα και λίγοι μπορούν να συνδυάσουν τόσο καλά αυτές τις αρετές και μάλιστα χωρίς συμβιβασμούς, όπως οι φίλοι μας οι Ιταλοί».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...