Η Maserati Levante προ των πυλών

Λίγο πριν την παρουσίαση του SUV της Maserati στη Γενεύη, κυκλοφόρησε ένα teaser

  • -
  • -

Το εμπρός μέρος της Leavante σε μαύρο φόντο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ανεπίσημα σε αυτή τη φάση και όχι μέσα από τη Maserati. Ωστόσο, τέσσερα χρόνια μετά από την παρουσίαση του πρωτότυπου SUV, όλα δείχνουν ότι έφθασε η ώρα της αποκάλυψης του μοντέλου παραγωγής.

Σε δύο σχεδόν εβδομάδες λοιπόν, η Maserati θα παρουσιάσει τη Levante, η οποία μετά από εντατική εξέλιξη, είναι πλέον πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην παραγωγή. Οι Ιταλοί κρατούν τα χαρτιά του κλειστά, περιμένοντας την Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που ανοίγει τις πύλες της στις αρχές Μαρτίου, για να κάνουν εκεί μια φαντασμαγορική παρουσίαση για το μεγάλο τους αστέρι.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες η Levante θα χρησιμοποιεί αρκετά μηχανικά μέρη από τις Ghibli και Quattroporte. Κάτω από το καπό της θα υπάρχουν οι μεγάλοι κινητήρες V6 και V8, με τη μετάδοση να περνάει και στους τέσσερις τροχούς με τη συνεργασία του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων okt;v sx;esevn της ZF. Τέλος, αν και σχεδιαστικά η Levante ακολουθήσει τις γραμμές που μέχρι σήμερα η Maserati έχει παρουσιάσει στα concept της, τότε θα μιλάμε για ένα άκρως εντυπωσιακό σε εμφάνιση SUV…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...