Παγκόσμιο ντεμπούτο του νέου Nissan Armada

Η Nissan παρουσιάζει στο Σαλόνι του Σικάγου με το μεγάλο SUV

  • -
  • -

Μπορεί να προορίζεται μόνο για τις αγορές της Αμερικής, ωστόσο δεν σταματάμε να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα περάσει και στη γηραιά ήπειρο. Λόγος γίνεται για το μεγάλο SUV μοντέλο της Nissan, το Armada, το οποίο βασίζεται στο Patrol και προορίζεται για τις «ανήσυχες» οικογένειες που σκοπός τους είναι η εξορμήσεις. Το SUV μπορεί να φιλοξενήσει 8 επιβάτες και μπορεί να ρυμουλκήσει έως σχεδόν 4 τόνους τόσο στη δικίνητη έκδοση, όσο και στην τετρακίνητη.

Η επιθετική εμφάνιση φέρει την χαρακτηριστική μάσκα των μοντέλων της ιαπωνικής εταιρείας, σχήματος V, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό είναι τα φώτα τύπου LED. Εξίσου δυναμική είναι και η όψη στην πίσω πλευρά του μοντέλου, με τα πίσω φώτα να δίνουν έντονα το στίγμα τους.

Στο εσωτερικό του νέου Armada κυριαρχεί το στυλ, η ευρυχωρία, η πολυτέλεια και η άνεση των επιβατών,  με έμφαση στην ηχομόνωση και τον κλιματισμό της καμπίνας.  Τα ιδιαιτέρως χαμηλά εσωτερικά επίπεδα θορύβου, επιτυγχάνονται χάρη στη χρήση ειδικών ακουστικών κρυστάλλων  στο παρμπρίζ και στα μπροστινά πλευρικά παράθυρα, καθώς και με τη διευρυμένη χρήση ηχοαπορροφητικών υλικών. Επιπλέον, το νέο Armada προσφέρεται με έναν γενναιόδωρο στάνταρ εξοπλισμό, όπως το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης με τις λειτουργίες NavTraffic και NavWeather (διατίθενται στις ΗΠΑ), συνοδευόμενο από έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και ηχοσύστημα 13 ηχείων της Bose®.

Με κινητήρα βενζίνης V8, 5.6 λίτρων, το νέο Armada έρχεται με αυξημένη ιπποδύναμη που αγγίζει τους 390 ίππους, καθώς και με αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...