H Daimler εντυπωσιάστηκε με Apple & Google

Ο Dieter Zetsche επισκέφτηκε τους δύο κολοσσούς της τεχνολογίας

  • -
  • -

Περίμενε κανείς ότι ο επικεφαλής της Daimler δεν μπορεί να εντυπωσιαστεί με εταιρείες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο του αυτοκινήτου. Τελικά, ο CEO του ομίλου, Dieter Zetsche, επισκέφτηκε τους κολοσσούς της τεχνολογίας στη Silicon Valley και δήλωσε ότι τόσο η Google όσο και η Apple μπορούν να αναβαθμίσουν τεχνολογικά την μελλοντική αυτοκίνηση μέσω των νέων προϊόντων τους, ενώ η καθημερινή μετακίνηση του ανθρώπου θα είναι πιο εύκολη και άνετη σε σχέση με το σήμερα.

Το GOCAR και στο iPhone!

Ωστόσο, ο «δυνατός άντρας με το… μουστάκι» θεωρεί ότι μπορούν οι δύο κολοσσοί να είναι αξιόλογοι αντίπαλοι στο μέλλον, όμως -προς το παρόν- δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στην ανάπτυξη, σχεδιασμό και κατασκευή ενός αυτοκινήτου και είναι κάτι που θα τους καθυστερήσει για να μπούνε ενεργά στο «παιχνίδι» των… ταξινομήσεων.

Κατέβασε το Android app του GOCAR

Τέλος, ο Dieter Zetsche επιβεβαίωσε ότι η Apple εργάζεται επάνω στο δικό της αυτοκίνητο, ενώ η Google δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην τεχνολογία αυτόνομων οχημάτων, κάτι που και η Daimler εξελίσσει εδώ και αρκετά χρόνια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...