Το GOCAR και στο iPhone!

To GOCAR app είναι η πρώτη mobile εφαρμογή για το Αυτοκίνητο σε περιβάλλον iOS

  • -
  • -
Το GOCAR εδώ και 5 χρόνια ανοίγει ψηφιακούς δρόμους για το Αυτοκίνητο. Και συνεχίζει με το GOCAR app, την πρώτη mobile εφαρμογή για το Αυτοκίνητο σε περιβάλλον iOS. Το GOCAR app αναπτύχθηκε το καλοκαίρι και είναι η απόλυτη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για τους κατόχους iPhone που θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα για το Αυτοκίνητο, όπου και αν βρίσκονται!

Τώρα απολαμβάνεις στο iPhone κινητό σου με τον πιο άμεσο και εύχρηστο τρόπο:

Ενημέρωση με μία ματιά: Μάθε πρώτος όλα τα νέα της αυτοκίνησης, ψάξε τις προσφορές, διάβασε τις εκατοντάδες δοκιμές από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του GOCAR και συντονίσου με την πιο «ψαγμένη» ενότητα Formula1 με πρωτογενές ρεπορτάζ και αποκλειστικότητες.

Εντυπωσιακές φωτογραφίες & video με κάθε swipe: οι μοναδικές και υψηλής ποιότητας παραγωγές του GOCAR προβάλλονται με μοναδικό τρόπο στο iPhone κινητό σου!

Προσωποποιημένη πλοήγηση με τα πιο χρηστικά εργαλεία: κλείσε test drive με το μοντέλο που σε ενδιαφέρει στο menu της εφαρμογής, επίλεξε τις αγαπημένες σου μάρκες για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις με όλα τα νέα τους, δημιούργησε τη δική σου λίστα με τα αγαπημένα σου άρθρα για το αυτοκίνητο και μοιράσου τα με τους φίλους σου, μέσω της εφαρμογής που εσύ θέλεις (mail, facebook, Twitter, WhatsApp, κ.λ.π)
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...