Πρωτότυπη Lamborghini από εταιρεία… παπουτσιών

Και όμως αυτό είναι αυτοκίνητο!

  • -
  • -

Έχουμε δει πάρα πολλά πρωτότυπα μοντέλα αυτοκινήτων, τα οποία δίνουν μία μικρή γεύση για την σχεδιαστική φιλοσοφία που πρόκειται να υιοθετήσει η εκάστοτε εταιρεία στα μελλοντικά της δημιουργήματα.

Ωστόσο, πρώτη φορά συναντάμε εταιρεία παπουτσιών και συγκεκριμένα τη United Nude να κατασκευάζει το παραπάνω δημιούργημα. Και όμως αυτό που βλέπετε είναι αυτοκίνητο και σαν να μην έφτανε αυτό, η αμερικάνικη εταιρεία το χαρακτήρισε ως τη Lamborghini Countach του μέλλοντος εμπνευσμένο από τα αρχικά σχέδια του Marcello Gandini, στις αρχές της δεκαετίας του 70.

Το περίεργο μοντέλο ονομάστηκε Lo Res Concept και αν όσες φορές το κοιτάτε δεν σας φέρνει στο νου σας το θρυλικό supercar, τότε πρέπει να δείτε τη φωτογραφία παρακάτω και θα καταλάβετε…

Η United Nude ανέπτυξε το συγκεκριμένο σχήμα του αυτοκινήτου, «απλοποιώντας» τις γραμμές της Lamborghini Countach και μειώνοντας την ανάλυσή του. Ανοίγοντας το «καπάκι» αποκαλύπτεται το πολεμικό εσωτερικό δύο θέσεων. Το Lo Res Concept κινείται ηλεκτρικά και δεν μπορεί να υπερβεί τα 50 km/h.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...