Αυτό είναι το νέο MINI John Cooper Works Convertible

Το ισχυρότερο «ανοιχτό» ΜΙΝΙ Cooper των 231 ίππων

  • -
  • -

Αισθητικά ξεχωρίζει σε σχέση με την απλή έκδοση Mini Cooper Cabrio, μιας και το ισχυρότερο «ανοιχτό» supermini μοντέλο φέρει έναν νέο εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερους αεραγωγούς και την κυψελοειδή γρίλια. Επίσης, το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με LED φώτα, σπορ σύστημα εξαγωγής και 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Οι αγοραστές μπορούν να βρουν φυσικά και την ηλεκτρονικά ανοιγόμενη μαλακή οροφή, η οποία ολοκληρώνει τη διαδικασία ανοίγματος/κλεισίματος σε 18 sec, καθώς το αυτοκίνητο μπορει να κινείται έως και 30 km/h.

Οδηγούμε: Mini John Cooper Works

Η σπορ φιλοσοφία συνεχίζει και στο εσωτερικό του cabrio μοντέλου με bucket καθίσματα ντυμένα με μαλακό ύφασμα και δέρμα, σποτ δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ JCW. Ακόμα, εξοπλίζεται με επανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων και αλουμινένια πεντάλς. Όσο για τον χώρο αποσκευών, το «ανοιχτό» μοντέλο αγγίζει τα 215 λίτρα.

Κάτω από το καπό δεν περιμέναμε να δούμε κάτι διαφορετικό από τον «κλειστό» αδερφό του, με τον 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 231 ίππων και 320 Nm ροπής να είναι ο «ένοχος», που η «ανοιχτή» βολίδα αγγίζει τα 100 km/h από στάση σε 6,6 sec (με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων). Στην περίπτωση που οι αγοραστές προτιμήσουν να επιλέξουν από τον προαιρετικό κατάλογο το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων Steptronic, ο παραπάνω χρόνος μειώνεται κατά 0,1 sec. Η τελική ταχύτητα του μοντέλου με το χειροκίνητο κιβώτιο φτάνει τα 242 km/h, ενώ με το αυτόματο τα 240.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...