Bentley & Vertu λανσάρουν το 8.300+ € smartphone

To 3o high-end δημιούργημα της 5ετούς συνεργασίας Bentley και Vertu

  • -
  • -

Οι δύο εταιρείες παρουσιάζουν τον τελευταίο «καρπό» της συνεργασίας τους, που είναι ένα smartphone, το οποίο ξεπερνάει την τιμή των 8.300 ευρώ. Το hardware του κινητού τηλεφώνου δεν μπορεί κανείς να πει ότι αξίζει τόσα χρήματα, αλλά αυτό που πληρώνεις σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το «όνομα» και ενίοτε τα υλικά κατασκευής. Ας δούμε όμως από τι αποτελείται το πανάκριβο smartphone των Bentley και Vertu.

Το ξεχωριστό «έξυπνο» τηλέφωνο είναι ντυμένο με δέρμα δύο χρωμάτων, μπορντό και μαύρο, με τις ραφές να ακολουθούν την πρώτη απόχρωση. Εκτός από τα δύο 3D λογότυπα της Bentley (το ένα εμπρός και το άλλο στην πλάτη), το νέο smartphone διαθέτει ηχεία που παρέχουν Dolby Digital Plus τεχνολογία και χαρίζουν–σύμφωνα με την εταιρεία- μοναδική εμπειρία στην «καθαρότητα». Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να αγοράσουν τη δική τους διχρωμία, αφού μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα από 8 διαφορετικά χρώματα.

Το κινητό «τρέχει» το Android λογισμικό (5.1) και ο επεξεργαστής είναι της Qualcomm (Snapdragon 810). Η μνήμη RAM είναι 4GB και ο αποθηκευτικός χώρος είναι επεκτάσιμος έως και 64GB. Η 5,2 ιντσών οθόνη αφής είναι Full HD και κατασκευασμένη από ζαφείρι. Ο φωτογραφικός φακός έχει εξοπλιστεί με αισθητήρα 21MP, ενώ ο εμπρός φακός (για selfies) είναι 2MP.

Η διάθεσή του θα ξεκινήσει από τις 28 Ιανουαρίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...