Abarth 500X το 2017

Με 1.4 ΜultiAir II των 170 ίππων & τετρακίνηση

  • -
  • -

H Abarth έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα υπάρξει η δυναμική έκδοση του νέου crossover μοντέλου της ιταλικής εταιρείας, με το βρετανικό autocar να αποκαλύπτει ελάχιστες πληροφορίες ακόμα σχετικά με το εκρηκτικό 500X.

To Abarth 500X θα παρουσιαστεί το 2017 μετά το λανσάρισμα του Abarth 124 Spider, που θα γίνει το 2016. Κάτω από το καπό του θα βρίσκεται το γνώριμο μοτέρ 1.4 MultiAir II των 170 ίππων, το οποίο θα συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, ωστόσο με επιπλέον κόστος μπορεί να εξοπλιστεί με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο 6 σχέσεων. Το σπορ crossover μοντέλο έρχεται με σύστημα τετρακίνησης, ενώ θα φέρει και αρκετές αναβαθμίσεις τόσο αισθητικά όσο και μηχανικά.

Στα σκαριά Abarth 124 Spider με 200+PS

Σχεδιαστικά θα υιοθετήσει έμπρακτα την δυναμικότητα που εμπνέουν έχουν όλα τα μοντέλα με σήμα τον σκορπιό και οι μηχανικές αναβαθμίσεις που αναφέραμε παραπάνω ισχύουν κυρίως για τα φρένα, την ανάρτηση και το σύστημα εξαγωγής.

Η FCA (Fiat Chrysler Automobiles) έχει στα σχέδιά της να προσφέρει το δυναμικό crossover της σε όλο τον κόσμο, ωστόσο θα δώσει παραπάνω έμφαση στην αγορά της Αμερικής. 

*Οι φωτογραφίες είναι ψηφιακά επεξεργασμένες από X-TOMI DESIGN

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...