Abarth επιβεβαιώνει νέες hot εκδόσεις

Στο κοντινό μέλλον θα δούμε καυτές εκδόσεις των 500Χ και 124 Spider

  • -
  • -

Η φίρμα με σήμα τον σκορπιό επιβεβαιώνει ότι θα παρουσιάσει τη hot έκδοση του crossover της ιταλικής φίρμας καθώς και του νέου roadster του ομίλου, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της FCA στο χώρο του WRC με αγωνιστικό 124 Spider.

H Fiat Chrysler Automobiles έχει στόχο να αυξήσει τις αντιπροσωπείες της Abarth από 300 σε 750 στα επόμενα χρόνια, αυξάνοντας ταυτόχρονα και τη γκάμα των μοντέλων της. Στην προκειμένη περίπτωση, η Abarth βρίσκεται σε καλό ρυθμό, μιας και οι πωλήσεις έχουν φτάσει τα 10.000 αυτοκίνητα ετησίως, κάτι που σημαίνει ότι έχει αύξηση 50% σε σχέση με το 2014.

Στα σκαριά Abarth 124 Spider με 200+PS

Ας επιστρέψουμε όμως στα καυτά μοντέλα, που ετοιμάζει η Abarth. Μπορεί να επισημοποιήθηκαν τα λανσαρίσματά τους από υψηλόβαθμα στελέχη, ωστόσο δεν έχουμε κανένα στοιχείο τόσο για την ημερομηνία παρουσίασής τους όσο και για την εμφάνισή τους. Το μόνο στοιχείο που υπάρχει είναι ένα κατασκοπευτικό βίντεο που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, το οποίο δείχνει ένα πρωτότυπο Abarth 500X σε κατάσταση δοκιμής (δες παρακάτω).

H πηγή της φωτογραφίας είναι από το αγγλικό φόρουμ 500xownersclub

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...