Νέα Ford Focus Black & Red Edition

Χρωματικές πινελιές και για το Focus

  • -
  • -

Μιας και οι χρωματικές πινελιές των Fiesta Black & Red Edition είχαν καλή απήχηση στο κοινό, η Ford αποφάσισε να λανσάρει τα νέα Focus Black & Red Edition. Τα δύο νέα στιλάτα Focus θα διατίθενται σε hatchback και station wagon, ενώ προσφέρονται –προφανώς- σε μαύρο και κόκκινο χρωματισμό. Η Black Edition έχει κόκκινη οροφή, κόκκινους εξωτερικούς καθρέφτες και κόκκινη λεπτομέρεια περιμετρικά από την εμπρός γρίλια, ενώ η Red Edition ακολουθεί την αντίστροφη χρωματική τακτική. Τα δύο μοντέλα πατάνε σε 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου, οι οποίες είναι βαμμένες σε μαύρη απόχρωση. Στο εσωτερικό τους συναντάμε ένα σαλόνι και ένα τιμόνι ντυμένο με δέρμα, αλουμινένια πεντάλς και διακριτικές κόκκινες ραφές.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ Ford Fiesta Black Edition 1.0 140 PS

Κάτω από καπό των δύο εκδόσεων βρίσκουμε τον γνώριμο 1.0 EcoBoost των 125PS και τον 1.5 EcoBoost των 150PS και 182PS. Στο στρατόπεδο των diesel μοτέρ συναντάμε τα 1.5 TDCi των 120PS και 2.0 TDCi των 150PS. Ασχέτως με το μοτέρ, η εταιρεία συνδυάζει όλους τους κινητήρες με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.

Επίσης, οι ειδικές εκδόσεις φέρουν σπορ αναρτήσεις και οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει με τις τιμές να διαφέρουν, αναλόγως με την αγορά στην οποία προσφέρεται.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...