Ο ταύρος της Fiat επιστέφει

Περισσότερο αποκαλυπτική γίνεται η Fiat Βραζιλίας, σχετικά με το νέο Toro

  • -
  • -

Το νέο pickup της Fiat που είδαμε λίγο καιρό πριν, επανέρχεται πιο αποκαλυπτικό, να μας δείξει όλες τις πλευρές του. Σειρά τώρα έχει το πίσω μέρος του νέου pickup, με χαρακτηριστική λεπτομέρεια τη διπλή πόρτα που ανοίγει όπως το Mini Clubman, με τις χειρολαβές του να είναι καλυμμένες με το σήμα της εταιρείας.

Το δυναμικό αυτό pickup προορίζεται για την αγορά της Νοτίου Αμερικής, με τη διαθεσιμότητά του να ξεκινά από τις αρχές του επόμενου έτους. Δυστυχώς η Fiat δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τα πλάνα της σχετικά με το μέλλον του μοντέλου και αν αυτό θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες αγορές, όπως αυτές της Ευρώπης.

Χωρίς να έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, το Fiat Toro αναμένεται να εφοδιάζεται με τον 2λιτρο turbodiesel MultiJet με απόδοση 170 ίππων. Η μετάδοση θα περνάει στους τέσσερις τροχούς, μέσω του νέου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων εννέα σχέσεων. Πλούσιο αναμένεται να είναι και το επίπεδο εξοπλισμού, με φώτα LED, συστήματα υποβοήθησης για εκτός δρόμου εξορμήσεις, αισθητήρες παρκαρίσματος και άλλα καλούδια που θα το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...